روش مهاجرتی استارتاپ
اگر ایده ی خاصی در ذهن دارید، از طریق روش مهاجرتی استارتاپ به اقامت دائم کانادا برسید.
این روزها از زبان مشاورین مهاجرت به کانادا اسم روش مهاجرتی استارتاپ را زیاد میشنوید. به دلیل مزایای این روش، بسیاری از متقاضیان مهاجرت به آن فکر میکنند.
به طور خلاصه کمی در مورد این روش توضیح میدهیم.
کلیت ماجرا به این شکل است که دولت کانادا به کسانی که در هر زمینه ای، ایده ای نوآورانه و خلاقانه خصوصا در بستر اینترنت دارند، اقامت دائم اعطا میکند تا این افراد به کانادا بیایند و در اینجا بر روی ایده خود کار کنند.
این ایده باید خصوصیاتی داشته باشد. اما به طور کلی باید ایده ای نو باشد که وجود آن به مردم و اقتصاد کانادا کمک کند. مسلما ایده های تکراری مثل تاکسی های اینترتی نمیتواند موافقت دولت کانادا را جلب کند. در مورد ایده های استارتاپی میتوانید با سرچ در گوگل اطلاعات بیشتری کسب کنید.
اما روش کار ویزای استارتاپ به این صورت است:
ابتدا شما باید یک ایده استارتاپی داشته باشید و برای آن یک پروپوزال به روش کانادایی ها تهیه کنید.
یک شرکت حمایتی باید پروپوزال شما را بپذیرد و مورد حمایت قرار دهد. در مورد شرکت حمایتی در ادامه توضیح میدهیم.
بعد از گرفتن نامه حمایتی، در خواست اقامت دائم را برای دولت کانادا میفرستید.
اولین مزیت این روش از همین توضیح کوتاه در مورد روش کار مشخص است. در روش مهاجرتی استارتاپ عملا تنها کاری که شما به عنوان متقاضی باید انجام بدید این است که ایده ای داشته باشد. که البته تیم های متعدد ایده پردازی که در اینجا موجود هستند در این مورد هم به شما بسیار کمک میکنند.
در مورد شرکت های حمایتی، این شرکت ها در واقع ایجاد شده اند برای سرمایه گذاری و کمک به ایده های استارتاپی. برخی از این شرکت ها با دریافت هزینه ای به شما از صفر تا صد راه اندازی شرکت استارتاپی در کانادا کمک میکنند و برخی دیگر علاوه بر این، بر روی پروژه شما سرمایه گذاری هم میکنند. تایید پروژه شما توسط این شرکت ها برای دولت کانادا بسیار مهم است و بدون نامه حمایتی از طرف یکی از این شرکت ها ادامه پروسه غیر ممکن است.
در صورت آشنایی شما با این شرکت ها و یا تسلط مشاور مهاجرتی شما در رابطه با این شرکت ها، اخذ نامه حمایتی عملا کار چندان سختی نیست. این از مزیت های این روش محسوب میشود.
در روش مهاجرتی استارتاپ، در مرحله ویزا، شما میتوانید مستقیما از دولت کانادا درخواست صدور کارت اقامت دائم بدهید. اما به این دلیل که زمان انتظار برای پردازش پروشه کارت اقامت در این روش گاهی تا دو سال هم طول میکشد، اغلب متقاضیان، همزمان برای ویزای کار هم اقدام میکنند تا بتوانند زودتر به کانادا وارد شوند.
نکته بسیار مهم که از مزایای روش مهاجرتی استارتاپ محسوب میشود این است که تا پنج نفر به همراه خانواده هایشان میتوانند در یک پروژه به عنوان متقاضی با هم شریک باشند و اقامت دائم دریافت کنند. از هر خانواده یک نفر به عنوان نفر اصلی در پروژه قرار میگیرد و سایر افراد خانواده به عنوان همراه اقامت میگیرند.
مزیت دیگر این روش این است که بعد از اخذ اقامت، نیازی نیست حتما در همان پروژه فعالیت کنید. گرچه باید دلیل قانع کننده ای برای آن داشته باشید.
گرچه مزایای این روش زیاد است، اما نباید از یکی دو عیب بزرگ آن نیز گذشت. یکی از معایب مدت زمان طولانی پروسه است. تقریبا از زمان شروع کار، حدود دو سال و شاید هم بیشتر تا اخذ اقامت زمان لازم است. دیگری، مورد قبول نبودن ایده استارتاپی از طرف دولت کانادا با وجود اخذ نامه حمایتی است. در بسیاری از موارد با اینکه شرکت حمایتی از ایده شما استقبال کرده، اما دولت کانادا آن را رد میکند که در این صورت زمان و پول بسیاری از متقاضی تلف میشود.